Al-Quran Melayu

Kini anda boleh muat turun dalam Al-Quran yang mulia dalam Bahasa Melayu di Android telefon pintar atau tablet, anda secara percuma!

Semua umat Islam perlu mempunyai salinan Al-Quran dengan mereka sepanjang masa. Membaca dari Al-Quran itu adalah satu tugas harian yang penting yang kita tidak boleh mengabaikan. Sekarang anda boleh memiliki Kareem Al-Quran dalam telefon pintar atau tablet anda untuk membaca ketika anda sedang menuju balik, perjalanan atau setelah berehat di tempat kerja.

malay-quran-10

Aplikasi all-in-one ini adalah explorer Al-Quran di mana anda boleh mencari dan membaca Kitab Suci Al-Quran, membaca terjemahan Bahasa Melayu rasmi. Ia akan membantu anda mempunyai Al-Quran yang suci dengan anda sepanjang masa, di mana sahaja anda berada. Mencari ayat-ayat Al-Quran kegemaran atau permintaan anda supaya anda boleh mencari mereka dengan mudah lagi dan lagi.

Dalam permohonan ini, teks Bahasa Melayu dalam Al-Quran adalah tepat sama rasmi teks didapati dalam semua versi dalam Al-Quran yang Suci, dan ia telah telah berhati-hati disahkan oleh pembaca pruf profesional. Terjemahan Melayu adalah versi rasmi dan satu Tempahan jujur teks Arab yang asal.

Selepas memasang aplikasi Al-Quran Offline Melayu pada telefon pintar anda, anda boleh membaca Al-Quran seluruh di luar talian, tanpa Wi-Fi atau sambungan data telefon mudah alih yang diperlukan selepas dimuat-turun.

https://play.google.com/store/apps/details?id=malay.Quran

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *